Logo
0721.289.832         contact@geoforajeputuri.ro
Geo Foraje Puturi
GEO Foraje puturi
Calitate la preturi avantajoase pentru foraje si denisipari!

Adanciri si prelungiri puturi

Profita ACUM de oferta lunii Iunie, 25% reducere la foraje puturi si denisipari

Principalele 4 intrebari care apar in cazul adancirilor si prelungirilor puturilor


Atunci cand exista un put in gospodarie si apare necesitatea adancirii sau prelungirii acestuia, apar si intrebarile legate de procedura in sine. Astfel incat pentru
adanciri si prelungiri puturi in deplina siguranta, trebuie consultati specialistii. Intrebarile pe care le puteti avea sunt legate de siguranta lucrarii, de conditiile ei. Asadar, iata raspunsurile la 4 dintre cele mai importante intrebari legate de acest tip de proces:

Este o procedura des intalnita si sigura?


Situatia ce tine de adancirea si prelungirea puturilor este una des intalnita. Oamenii aleg sa faca acest demers atunci cand sursa de apa nu mai are fluxul anterior. Se intampla uneori ca fluxul sa fie identic, insa nevoile personale sa fie mai mari. In ceea ce priveste siguranta acestui proces, este importanta cercetarea situatiei particulare. Specialistii pot face un studiu care sa cuprinda atat informatiile despre zona in care este construit putul, cat si despre modul in care a fost realizat si posibilitatea de a duce la bun sfarsit aceasta optiune. 

Care sunt principalele riscuri asociate?


Exista anumite riscuri ce pot sa apara in cazul adancirilor si prelungirilor puturilor. De exemplu se recomanda acest proces doar puturilor care sunt la relativ mica adancime. Pentru celelalte pot sa apara anumite complicatii. Exista riscul de a ceda instalatia anterior pusa. Astfel va fi contaminata apa cu nisip sau se vor distruge tubulaturile. Riscurile trebuie discutate pe larg cu firma care face lucrarea. 

Care sunt avantajele adancirilor si prelungirilor puturilor?


Posibilele avantaje ale acestui tip de procedura, sunt cele legate de costurile mult mai reduse si de posibilitatea de a pastra locul putului anterior fara a fora un alt loc in gospodarie. Astfel cu o minima interventie, se pot obtine rezultatele dorite: flux mai mare de apa si apa microbiologic pura. 

Cum ma pot ajuta firmele de specialitate pentru a duce la indeplinire procesul?


Acest proces este unul delicat. Exista anumite riscuri atat pentru cel care beneficiaza de serviciu, cat si pentru firma care face lucrarea. Specialistii pot determina daca intreg procesul poate sa aiba loc in siguranta. De asemenea pot sa stabileasca cele mai bune forme de adancire si prelungire si distanta in sine. Vor studia lucrarea anterior realizata si vor lua deciziile corecte in ceea ce priveste fiecare etapa facuta. Asadar, pentru o buna desfasurare a unui proces de adancire puturi, este importanta contactarea unei firme cu experienta.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Claudiu Stanescu 12.04.2022
Excelent
Echipa de foraje cu experinta si profesionalism au executat un foraj in Barlad
Claudiu Manolache 14.03.2022
Excelent
Recomand , firma serioasa de foraje Au executat un foraj de medie adancime in Alexandria
Cosmin Gurita 14.03.2022
Excelent
Echipa serioasa si punctuala a executat adancirea unui foraj deja existent in Calarasi!

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Geo Foraje Puturi

0721.289.832

contact@geoforajeputuri.ro

www.geoforajeputuri.ro

Cere oferta de pret