Logo
0721.289.832         contact@geoforajeputuri.ro
Geo Foraje Puturi
GEO Foraje puturi
Calitate la preturi avantajoase pentru foraje si denisipari!

Denisipari puturi

Profita ACUM de oferta lunii Iunie, 25% reducere la foraje puturi si denisipari

Principalele 4 informatii in ceea ce priveste denisiparile puturilor


Un put existent poate avea diverse probleme in timp. una dintre cele mai des intalnite situatii neplacute, este aceea a nisipului in exces. Daca s-a intamplat acest lucru, firmele specializate pot sa studieze situatia si sa repare ceea ce s-a intamplat. Un put trebuie sa fie curatat si ajutat sa aiba o apa curata, buna pentru a fi folosita in necesitatile ce tin de gospodarie. Iata principalele 4 informatii pe care trebui sa le stiti despre
denisipari puturi:

Cand pot sa apara problemele?


Denisiparile sunt printre serviciile des realizate de catre firmele de specialitate din domeniul forarii si ingrijirii puturilor. Problemele ce tin de acumularea excesiva de nisip apar in mai multe situatii. Cele mai multe sunt legate de defectarea straturilor de pietris margaritar care sunt o bariera pentru nisip. De asemenea depunerea de nisip poate sa impiedice fluxul normal al apei acelui put. Asadar, desi nu exista nici o regula clara, aparitia unor astfel de probleme nu ar trebui sa existe imediat dupa constructia putului. Daca se intampla acest lucru se poate contacta firma care a realizat lucrarea.

Cum se pot face denisiparile si ce inseamna ele


Denisiparile se fac in situatiile mentionate anterior: flux scazut sau aparitia micilor particule de nisip in apa care era curata. Apa pentru baut trebuie sa fie limpede si microbiologic pura. De aceea sunt importante toate aspectele ce tin de calitatea ei. In cazul denisiparilor, cu ajutorul procedeurilor specifice se reface bariera in interiorul putului si astfel apa este in continuare filtrata.

Informatiile pe care trebuie sa le cunoasca o firma care va face o lucrare de acest gen


Atunci cand este contactata o firma ce se ocupa de denisipari, este bine sa fie pusa la curent cu tot ceea ce este necesar. Astfel incat, specialistii vor dori sa stie situatia putului existent, perioada de timp cat a functionat corect, care este fluxul normal al putului, informatii despre straturile de pietris margaritar care sunt puse. In ceea ce priveste pietrisul, vor dori sa afle si marimea acestuia, daca este cunoscuta. De asemenea vor dori sa ii stie complet parcursul.
 

Cum trebuie ingrijit un put care a avut parte de o denisipare?


Un put care a fost denisipat, are nevoie de ingrijire si de mentenanta. Va fi observat o perioada de timp si se vor extrage la flux maxim cantitatile de apa necesare. Astfel va fi verificata calitatea apei.

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (4 review-uri)
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mihai Dragomir 12.04.2022
Excelent
Foraj de apa exexutat in Braila cu excelenta!
Ninel Valentin 12.04.2022
Excelent
Lucrare executata cu succes in Giurgiu
Costescu Constantin 14.03.2022
Excelent
Firma serioasa in domeniu au executat denisiparea unor foraje de mare adâncime in brasov
Vasile Chiva 14.03.2022
Excelent
Foraje de denisipat cu excelenta , recomand!

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Geo Foraje Puturi

0721.289.832

contact@geoforajeputuri.ro

www.geoforajeputuri.ro

Cere oferta de pret